Biografi

Det är jag som är Rosie! Jag är född och uppvuxen i Immeln, som ligger vid den sägenomspunna, sjön Immeln i Nordöstra Skåne.
Mitt Teaterintresse började i byns NTO lokal där jag fick känna lyckan av att stå på scen för första gången, 7 år gammal! Ett intresse som har levt kvar sedan dess.

Mitt teaterintresse och tolkning av olika människors öde har levt med mig i alla tider, även under de år livet varit fullt ”upptaget” av familj och barn. Jag är gift med Mats som spelar banjo, vi har fyra vuxna döttrar tillsammans. Mats och jag bor i  Dönaberga där vi är omgivna av gamla gärdsgårdar, skog, och naturen omkring som ger inspiration och berättelser om de som har levt där innan oss.

Jag är utbildad Montessori och dramapedagog och har haft den stora glädjen att tillsammans med barn och vuxna få använda mig av drama i skolan som ett pedagogiskt hjälpmedel.
Då jag hanterar teckenspråk har jag på skolan fått praktisera tyst teater.

Jag är kunnig i olika dialekter och det har varit ett av mina intresse så länge jag kommer ihåg.  Detta utnyttjas bl.a. i min föreställning ”Axel de la Nietze vandring och historier runt sjön Immeln”.

En reaktion på ”Biografi

  1. Ping: Bygdegården i Immeln « AnnaYoga

Kommentarer inaktiverade.